Romsdalseggen Lodge

Randonee - Topptur på ski

Romsdalen kan oppfylle dine drømmer!

I Romsdalen har du nesten uendelig med muligheter når det gjelder vinterglede i fjellet. Her finner du turer i alle vanskelighetsgrader, men felles for de alle er turglede og mestring. På toppen av dette så blir det krydret med en fantastisk utsikt til vill norsk natur.

Trollstigen Randonee Alnestind

Skisesongen i Romsdalen bruker å starte i Oktober og sesongen varer som regel til April/Mai. Ofte med en glidende overgang frem til Trollstigen åpner og et nytt eldorado åpner seg med noen ukers skiglede. På Trollstigen kan du finne plasser der du kan spenne på deg skiene rett fra bil helt frem til Juli hvis du er heldig.

Bildet her er tatt fra toppen fra Alnestind 18.Juni. Da var det ski fra bil.

I Isfjorden finner man mange av de klassiske toppturfjellene i Romsdalen. Her er det så mange valgmuligheter å plukke av at man trenger ikke å gå i kø hvis man ikke ønsker det. Nesten uansett vær og føre så kan man finne en plass med gode forhold. 

På en fin dag med gode forhold så kan vi absolutt anbefale en av de mange ryggtraversene, nemlig ryggen mellom Loftskardstind og Galtåtind som dette bildet er fra. Mellom de 2 toppene er det en fin lett eksponert rygg hvor man tar skiene på sekken på endel av partiet. Dette er med på å løfte ski opplevelsen til nye høyder.

Randonee Isfjorden Romsdalseggen
Randonee Kirketaket Fjord Fjell

Noe av det som gjør toppturer i Romsdalen ekstra spesielt i forhold til mange andre plasser er kombinasjonen fjord og fjell.

Dette bildet er tatt fra turen mot Kirketaket, et av de absolutt mest kjente topptur fjellene i Norge. Utsikt rett ned mot fjorden og Åndalsnes i bakgrunnen. 

Dette er en av turene man kan starte rett fra døren på Romsdalseggen Lodge.

God tur! 

Noen glimt fra noen av våre turer

Blånebba

Romsdalseggen

Alnestind & Finnan

Breitinden

Kirketaket

Smørbotntind

nb_NONorwegian